Vin rosu sec Siel, 0.75 l


Dupa recoltarea manuala in ladite de 15 kg a urmat selectia si sortarea boabelor de struguri. Macerarea la rece a durat intre patru si cinci zile, apoi fermentatia alcoolica s-a produs in vase de inox la temperatura controlata de 24- 28 C, vreme de 10-15 zile. A urmat maturarea in baricuri de stejar timp de 6 luni. ASPECT: Rosu rubiniu inchis si cernelos, greu de strapuns de lumina. MIROS: Tipicitatea de Feteasca Neagra este evidenta si dominanta, semn distinctiv al soiului repreze

41,99 lei

Dupa recoltarea manuala in ladite de 15 kg a urmat selectia si sortarea boabelor de struguri. Macerarea la rece a durat intre patru si cinci zile, apoi fermentatia alcoolica s-a produs in vase de inox la temperatura controlata de 24- 28 C, vreme de 10-15 zile. A urmat maturarea in baricuri de stejar timp de 6 luni. ASPECT: Rosu rubiniu inchis si cernelos, greu de strapuns de lumina. MIROS: Tipicitatea de Feteasca Neagra este evidenta si dominanta, semn distinctiv al soiului repreze

Categorie: Etichetă:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vin rosu sec Siel, 0.75 l”

There are no reviews yet.